Futbol sala

Triomf de fe del Marfil Santa Coloma a la pista del Peníscola (3-4)

El Marfil Santa Coloma ha aixecat en l'últim minut un partit que se li havia girat en la segona part. Inesperadament, el Peniscola s'ha avançat (1-3) a deu minuts del final. Eric Martel ha estat l'heroi amb dos gols en l'últim minut.

El Marfil Santa Coloma ha aixecat en l'últim minut un partit que se li havia girat en la segona part. Durant la primera el resultat era incert després del primer gol de Carlos Anós (8) i el de Sepe (17), un empat que Charly Maza ha trencat inesperadament a pocs segons del descans.

En la represa han anat maldades per als catalans quan Gonzalo ha posat un 3 a 1 que, al minut 27, sembla molt difícil de capgirar. Però el Marfil ho ha aconseguit, primer amb un gol d'Adolfo i, finalment, en el 39, un doblet d'Eric Martel.

En aquest moment, els colomencs jugaven amb superioritat per una doble groga que ha expulsat Anós (i que ha encès la graderia). El gol de la victòria ha arribat amb el porter jugador i a només tres segons del final.