Segona Divisió

El Barça B castiga un Girona (2-1) incapaç de retallar distàncies amb la salvació

El Barça B ha guanyat el derbi amb el Girona al Miniestadi (2-1). Els blaugranes, que han començat fallant un penal, han acabat castigant el conjunt de Pablo Machín, que continua incapaç de retallar distàncies amb la salvació. Ortuño ha avançat els gironins a la primera part, i Sandro i Munir a la segona, han decantat la victòria cap als d'Eusebio.

La primera part al Miniestadi ha estat intensa. El Girona ha sortit empès per la necessitat i el Barça B no ha permès cap concessió. Ortuño ha donat el primer avís i, més tard, Becerra s'ha lluït en allunyar un xut creuat de Sandro. Cinc minuts més tard, Migue ha comès penal sobre Dongou, i Sandro, encarregat de transformar-lo, ha enviat la pilota al pal. Del penal a favor dels blaugranes s'ha passat a un penal de Bagnac sobre Ortuño que l'àrbitre no ha assenyalat. Acte seguit, però, Ortuño ha avançat els gironins al marcador. El murcià ha aprofitat una centrada de Juncà per entrar des de la dreta i enviar la pilota ajustada al pal cap al fons de la porteria de Masip. El Girona, a través de Gerard Bordas, ha buscat el segon, però Masip ho ha impedit.

Juncà i Ortuño a l'inici de la segona part han liderat les arribades del conjunt dirigit per Pablo Machín. Els blanc-i-vermells, però, han patit més que en els primers quaranta-cinc minuts. Adama ha donat un avís i més tard, Sandro ha aprofitat per marcar l'empat. I encara hi han tornat els blaugranes, amb un Dongou que ha tingut una triple ocasió en una sortida en fals de Becerra. El blaugrana, però, en l'última acció es trobava en fora de joc. Migue l'ha tingut al minut 77 quan, de cap, ha rematat la pilota al travesser. Els d'Eusebio, al 87, han castigat el Girona amb el segon gol. Munir, aprofitant una paret amb Samper, ha enviat la pilota al fons de la porteria de Becerra per l'escaire. Els gironins, amb pocs minuts per davant, no han pogut reaccionar i tot i que en aquesta jornada els rivals directes han perdut, els de Pablo Machín han estat incapaços de retallar distàncies amb la salvació.