Neymar es va lesionar durant la final de la Copa del Rei, a Mestalla. (Foto: EFE)
Barça

Neymar assegura que estarà recuperat d'aquí tres setmanes per poder jugar l'últim partit de Lliga amb el Barça

Neymar ha afirmat en una entrevista televisiva que tornarà d'aquí tres setmanes als terrenys de joc i disputarà amb el Barça l'última jornada de la Lliga espanyola. "D'aquí a tres setmanes estaré de tornada i espero jugar l'últim partit amb el Barcelona", ha assegurat al canal SporTV, de la cadena Globo.

Actualitzat
Neymar ha afirmat en una entrevista televisiva que tornarà d'aquí tres setmanes als terrenys de joc i disputarà amb el Barça l'última jornada de la Lliga espanyola. "Sabia que seria un període mitjà llarg, sempre tens aquella por d'estar fora, cosa que no m'agrada gens, i després, és clar, pel Mundial . Però d'aquí a tres setmanes estaré de tornada i espero jugar l'últim partit amb el Barcelona", ha assenyalat al canal SporTV, de la cadena Globo. Precisament l'últim partit del Barça a la Lliga serà davant l'Atlètic de Madrid, que es jugarà el 17 o 18 de maig al Camp Nou i que pot ser decisiu per al títol.
   
El davanter brasiler va patir un edema al quart metatarsià del peu esquerre després de la final de la Copa del Rei a Mestalla i la lesió va preocupar la premsa esportiva i l'afició brasilera, que tenen posades totes les esperances en Neymar perquè la selecció amfitriona facin un bon paper al Mundial, que es disputarà entre el 12 de juny i el 13 de juliol.
   
En cas de no poder estar a l'últim partit del Barça, el jugador només reapareixerà en un partit oficial, el 12 de juny a la inauguració del Mundial, quan Brasil s'enfrontarà a Croàcia, a Sao Paulo, en un duel del grup A. No obstant això, l'atacant brasiler podria estar en els amistosos contra Panamà, el 3 de juny, i Sèrbia, tres dies després.
  
"És horrible estar fora, sense entrenar i sense jugar. Veus els companys entrenant i jugant i tu sense poder fer absolutament res. No poder fer res és la pitjor sensació per a un jugador", ha apuntat Neymar, que confia en "una recuperació bona i el més ràpida possible".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut