Espanyol

Javi López i Jhon Córdoba tornen tocats d'Anoeta i la seva evolució marcarà si poden jugar contra l'Almeria

Javi López i Jhon Córdoba no van poder acabar el partit d'Anoeta i tots dos van haver de ser substituïts per molèsties físiques. El defensa andalús pateix una distensió a l'adductor de la cama dreta i s'anirà valorant la seva evolució al llarg de la setmana, mentre que el davanter colombià va patir una forta contusió muscular al gluti mitjà esquerre que encara li provoca molèsties.

Actualitzat

Javi López i Jhon Córdoba no van poder acabar el partit d'Anoeta i tots dos van haver de ser substituïts per molèsties físiques. El defensa andalús pateix una distensió a l'adductor de la cama dreta i s'anirà valorant la seva evolució al llarg de la setmana, mentre que el davanter colombià va patir una forta contusió muscular al gluti mitjà esquerre que encara li provoca molèsties. Tots dos futbolistes s'han sotmès aquest diumenge a proves mèdiques que han confirmat l'abast de les seves respectives lesions.

Dos dies de festa

A l'Espanyol li està costant molts esforços sumar punts en la recta final de la temporada. Ahir va estar a punt d'aconseguir-ne un en la seva visita a Anoeta, però un gol en el temps afegit va donar la victòria a la Reial Societat. Els 50 punts a què aspirava Aguirre per arrodonir la temporada semblen una fita impossible. Tot i la derrota, el tècnic mexicà ha concedit dos dies de festa a la plantilla blanc-i-blava, que d'aquesta manera no tornarà a entrenar-se fins dimecres que ve.

És poc habitual que Aguirre no programi cap sessió d'entrenament per a la jornada posterior a un partit de Lliga ja que el preparador mexicà ha prestat especial atenció a la recuperació després d'un xoc durant tota la temporada. De tota manera, malgrat aquestes 48 hores lliures, tot apunta a què el cos tècnic podria imprimir una major càrrega de treball dimecres que ve a les instal·lacions de Sant Adrià.

La següent cita de l'Espanyol a la Lliga serà diumenge 27 d'abril contra l'Almeria, a l'estadi de Cornellà-el Prat, a partir de les 12 del migdia. La plantilla blanc-i-blava espera revertir la seva mala dinàmica de resultats davant el conjunt andalús i segellar de forma definitiva la permanència matemàtica a Primera Divisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut