Joaquim Rodríguez, amb clars gestos de dolor després de la caiguda. (Foto: EFE)
Ciclisme

Joaquim Rodríguez no té cap lesió greu després d'abandonar l'Amstel Gold Race per una forta caiguda

Joaquim Rodríguez ha hagut d'abandonar l'Amstel Gold Race després d'una forta caiguda. El ciclista català de l'equip Katiuxa ha estat traslladat a un hospital, amb un fort cop al pit, però les proves mèdiques han confirmat que no té cap lesió greu i, afortunadament, tot ha quedat en un ensurt. Sense el Purito, el belga Philippe Gilbert s'ha adjudicat la victòria, la tercera del seu palmarès en aquesta prova.

Actualitzat

Joaquim Rodríguez ha hagut d'abandonar l'Amstel Gold Race després d'una forta caiguda. El ciclista català de l'equip Katiuxa ha estat traslladat a un hospital amb un fort cop al pit, però les proves mèdiques han confirmat que no té cap lesió greu i, afortunadament, tot ha quedat en un ensurt.

Juntament amb el "Purito" Rodríguez també s'hi han vist involucrats, entre d'altres, Niki Sorensen i Andy Schleck, que també partien com a favorits per lluitar per la victòria. Un cop més el ciclista de Parets no té sort en les clàssiques de les Ardenes, especialment en l'Amstel, en què va ser segon en l'edició del 2011. En les dues últimes edicions va haver d'abandonar, i en la Lieja-Bastonya-Lieja la fortuna li va girar l'esquena i es va haver de conformar amb el segon lloc en la clàssica, que es va endur Daniel Martin.

Sense el Purito, el belga Philippe Gilbert s'ha adjudicat la victòria, la tercera del seu palmarès en aquesta prova, superant el seu compatriota Jelle Vannendert i l'australià Simon Gerrans, que han completat el podi final. El periple de les clàsiques de les Ardenes es completarà dimecres amb la Fletxa Valona i el diumenge que ve amb la Lieja-Bastonya-Lieja, un dels grans objectius en el calendari del Purito per aquesta temporada.

Anar al contingut