Bàsquet

El Barça certifica el bitllet a la Final Four en l'últim quart contra el Galatasaray (75-78)

El Barça jugarà la catorzena Final Four després de superar en el tercer partit de la sèrie el Galatasaray a Istanbul (75-78). Els homes de Xavi Pascual han certificat el bitllet per a Milà en l'últim quart del partit en un final trepidant. Tot i que els turcs han sortit forts, els blaugranes s'han posat al davant per primer cop en el tercer quart, i en l'últim, tot i patir, han certificat la victòria.

El Barça jugarà la catorzena Final Four després de superar en el tercer partit de la sèrie el Galatasaray a Istanbul (75-78). Els homes de Xavi Pascual han certificat el bitllet per a Milà en l'últim quart del partit, en un final trepidant. Tot i que els turcs han sortit forts, els blaugranes s'han posat al davant per primer cop en el tercer quart, i en l'últim, tot i patir, han certificat la victòria.

El Barça arribava com a favorit després de superar clarament el Galatasaray en els dos anteriors enfrontaments. Els turcs, però, aquest cop han mostrat una cara diferent a la del Palau i, a més, han comptat amb Arroyo, que es va lesionar a Barcelona. Els homes de Xavi Pascual han començat seriosos en atac i en defensa, han anat a remolc durant tot el primer temps. Als blaugranes els ha costat trobar cistella i no han sabut tancar el rebot. Carlos Arroyo ha portat la batuta del seu equip i amb el 23 a 15 al marcador s'ha acabat el primer període.

Les pilotes perdudes i la falta d'encert han continuat en el segon temps, tot i que els homes de Pascual han estat capaços de retallar encara més distàncies (43-42) fins a empatar el partit a 49. I ha estat en el darrer quart, quan, després de tornar-lo a empatar a 55, els blaugranes han forçat l'error en atac del Galatasaray, i Abrines, primer, i Huertas, després, han encistellat per posar, per primer cop, per davant l'equip al marcador (55-57). Els turcs, amb Arroyo al capdavant, no han abaixat els braços i un parcial de 10 a 1 ha posat de manifest les errades en defensa i en l'encert dels blaugranes, que han tornat a anar a remolc en el tram final (70 a 68). Ha estat per poc temps, perquè els blaugranes han aprofitat una errada d'Arroyo perquè Dorsey i Olseon, amb els tirs lliures, hagin certificat el bitllet per a Milà (75 a 78).