Barça

El Barça tira d'orgull per remuntar contra l'Athletic i atura una ratxa de tres derrotes consecutives (2-1)

El Barça s'ha retrobat amb la victòria al Camp Nou i ha derrotat l'Athletic Club de Bilbao per 2 a 1, després de remuntar un gol inicial d'Aduriz. Els blaugranes han tret l'orgull i l'amor propi per capgirar un resultat advers amb dianes de Pedro i Messi i han evitat una quarta derrota consecutiva que hauria agreujat encara més la crisi de l'equip dirigit pel Tata Martino.

El Barça s'ha retrobat amb la victòria al Camp Nou i ha derrotat l'Athletic Club per 2 a 1, després de remuntar un gol inicial d'Aduriz. Els blaugranes han tret l'orgull i l'amor propi per capgirar un resultat advers amb dianes de Pedro i Messi i han evitat una quarta derrota consecutiva que hauria agreujat la crisi de l'equip dirigit pel Tata Martino.

El Camp Nou ha passat de rebre els seus jugadors amb tímids aplaudiments als xiulets i els mocadors blancs. Després d'una primera part oberta i amb ocasions a les dues porteries, el 0-1 d'Aduriz només començar la segona meitat ha desfermat els nervis i la indignació entre l'afició blaugrana, farta de veure com el seu equip és incapaç de reaccionar.

El Barça afrontava la visita de l'Athletic amb moltes baixes i amb l'obligació de guanyar per tallar una ratxa de tres derrotes consecutives. Durant els primers 45 minuts, l'equip del Tata Martino ha generat nombroses ocasions per marcar però la falta de punteria, les aturades de Gorka i un xut al pal d'Alexis en una oportunitat clamorosa han evitat que la pilota acabés al fons de la xarxa.

L'Athletic també ha disposat de nombroses ocasions, la més clara una espectacular xilena d'Aduriz que s'ha estavellat al pal. De forma increïble, al descans s'ha arribat amb empat a zero, un resultat que no feia justícia als mèrits ofensius dels dos equips.

Remuntada en dos minuts

En l'inici de la represa, Aduriz, amb un xut ajustat al pal, ha inaugurat el marcador, i aquest gol ha estat la guspira que ha encès els ànims entre l'afició barcelonista. Xiulets, mocadors blancs i el nerviosisme que ha passat de la grada a la gespa. Poc després, l'Athletic ha pogut sentenciar el partit però després d'una greu errada de Mascherano, l'assistent ha anul·lat un gol a Susaeta per un fora de joc més que dubtós.

El Barça ha passat uns moments molt delicats però ha tret l'orgull per remuntar un partit que s'havia posat molt complicat. En el 71, Pedro ha fet l'empat en desviar un xut d'Alexis després d'una gran internada d'Alves, i en la jugada següent, Messi, amb un potent xut de falta des de la frontal, ha culminat una meteòrica remuntada. En l'última jugada del partit, l'Athletic ha pogut empatar però Mascherano ha desviat sota pals el xut de Mikel Rico. Amb aquest triomf, el Barça continua a 4 punts de l'Atlètic de Madrid i supera de moment el Reial Madrid, que no ha jugat aquest cap de setmana.