LaMarcus Aldridge, colossal a Houston. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Miami Heat i els San Antonio Spurs guanyen el primer partit dels "play-offs" de l'NBA, mentre que els Chicago Bulls i els Houston Rockets perden

Els Miami Heat, vigents campions de l'NBA, no han tingut problemes per anotar-se el primer triomf en l'eliminatòria davant els Charlotte Bobcats (99-88). També han començat la seva sèrie guanyant el millor equip de la lliga regular, els San Antonio Spurs (90-85 davant els Dallas Mavericks). En canvi, s'han vist sorpresos a la seva pròpia pista els Chicago Bulls (93-102 amb els Washington Wizards) i els Houston Rockets (120-122 enfront dels Portland Trail Blazers)

Actualitzat

Els Miami Heat, vigents campions de l'NBA, no han tingut problemes per anotar-se el primer triomf en l'eliminatòria davant els Charlotte Bobcats (99-88). També han començat la seva sèrie guanyant el millor equip de la Lliga regular, els San Antonio Spurs (90-85 enfront dels Dallas Mavericks). En canvi, s'han vist sorpresos a la seva pròpia pista els Chicago Bulls (93-102 amb els Washington Wizards) i els Houston Rockets (120-122 enfront dels Portland Trail Blazers)

Victòria dels actuals campions, els Heat, en el primer partit dels "play-offs" contra els Bobcats. LeBron James ha estat el líder dels de Miami, amb 27 punts. L'aler ha superat Larry Bird en la lista d'anotadors de tots els temps en la fase final de la competició. James és ara vuitè. També ha destacat l'actuació de Dwyane Wade, que ha fet 23 punts.

El primer duel de l'aparellament texà l'han guanyat els Spurs, i també amb 27 punts de la seva estrella, Tim Duncan. Els de San Antonio, el millor equip de la Lliga regular, han superat els Mavericks de José Manuel Calderón per cinc punts de diferència (90-85).

Els Bulls i els Rockets, sorpresos

En canvi, dues franquícies de les considerades favorites han començat amb mal peu els "play-offs". Els Chicago Bulls s'han vist sorpresos pels Washington Wizards, conduïts pel brasiler Nene Hilario, autor de 24 punts.

I, a Houston, emoció fins al final en un matx que s'ha resolt en la pròrroga a favor dels Blazers (120-122) gràcies a dos jugadors en estat de gràcia. L'ala-pivot LaMarcus Aldridge ha anotat 46 punts i ha capturat 18 rebots, mentre que Damien Lillard ha sumat 31 punts més per arrabassar el factor pista als Rockets de Harden i Howard, que han fet 27 punts cadascun però no han pogut evitar la desfeta del seu equip.    

Anar al contingut