Futbol

Courtois: "El Chelsea és favorit, però també ho era el Barça"

El porter de l'Atlètic de Madrid Thibaut Courtois avisa el Chelsea abans del partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions, que TV3 oferirà en directe (dimarts, 20.45). Courtois, que pertany a l'equip anglès però juga cedit a l'Atlètic, podrà prendre part finalment en l'enfrontament

Actualitzat

El porter de l'Atlètic de Madrid Thibaut Courtois avisa el Chelsea abans del partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions, que TV3 oferirà en directe (dimarts, 20.45). Courtois, que pertany a l'equip anglès però juga cedit a l'Atlètic, podrà prendre part finalment en l'enfrontament.

El porter belga ha parlat de l'enfrontament a la web de la FIFA. "Tant de bo arribem a la final, perquè estem tan a prop... Ells són els favorits, però també ho era el Barça", ha dit.

Courtois, que s'ha mostrat "alleujat" per poder participar en l'eliminatòria, ha admès que es tracta d'un enfrontament especial per a ell. "El Chelsea també és el meu equip. És millor no no donar-hi gaires voltes i jugar com sempre."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut