Eurolliga

L'Olympiacos supera el Reial Madrid (78-76) i allarga la sèrie, com a mínim, fins a un quart partit

L'Olympiacos, vigent competició de l'Eurolliga, ha derrotat el Reial Madrid per 78-76 i es manté viu en la seva sèrie de quarts de final. Els grecs, que han portat sempre la iniciativa en el marcador, s'han endut un final a cara o creu. Dunston (21 punts i 9 rebots) ha estat el jugador més destacat del matx.

Els de Bartzokas han plantejat un partit intens, vibrant i amb una defensa al límit. De la mà de Dunston (11 punts en el primer quart), han dominat el primer parcial (23-15). Rudy (18 punts) ha anotat amb més facilitat en el segon quart. Laso ha donat uns minuts a Carroll, que no jugava des de la final de Copa. Al descans, 45-38 per als locals.

El tercer quart ha estat molt igualat. Intercanvi de cistelles amb aportació destacada de Spanoulis (17 punts) i Llull (16 punts). El Madrid ha collat en defensa en l'últim quart i ha reduït diferències gràcies a l'encert de Sergio Rodríguez (19 punts). Final d'infart decidit des de la línia dels tirs lliures. En els últims segons, Sloukas n'ha anotat dos i Llull els ha fallat.

Hi haurà quart partit. Dimecres que ve (20.45) a Atenes i, com sempre, en directe per Esport3.

Victòries de Maccabi i Panathinaikos

El Barça és l'únic equip que ja està classificat per a la Final Four. El Maccabi Tel Aviv ha superat l'EA7 Emporio Armani Milà per 75-63 i domina la seva sèrie per 2-1. El Panathinaikos ha evitat l'eliminació contra el CSKA de Moscou en derrotar-lo per 65-59. Les dues sèries tindran quarts partits.