Marc Gasol intenta taponar l'entrada a cistella de Russell Westbrook. (Foto: EFE)
NBA

Els Grizzlies s'imposen a Oklahoma després d'una pròrroga i igualen la sèrie a una victòria (105-111)

Els Grizzlies s'han imposat aquesta matinada a la pista dels Oklahoma City Thunder per 105 a 111 després d'una pròrroga i han empatat a un l'eliminatòria de primera ronda dels "play-offs" de l'NBA. Marc Gasol, amb 16 punts, 7 rebots i 7 assistències, va ser el jugador del seu equip que va estar més minuts sobre el parquet, 46.

Els Grizzlies s'han imposat aquesta matinada a la pista dels Oklahoma City Thunder per 105 a 111 després d'una pròrroga i han empatat a un l'eliminatòria de primera ronda dels "play-offs" de l'NBA.

Marc Gasol, amb 16 punts, 7 rebots i 7 assistències, va ser el jugador del seu equip que va estar més minuts sobre el parquet, 46. Zach Randolph, amb 25 punts, i els reserves van ser clau en la victòria de Memphis, que empaten a un la sèrie després de perdre el primer partit.

Per part dels Thunder, entre Rusell Westbrook i Kevin Durant van fer 65 punts, però va ser Kendrick Perkins, amb un bàsquet agònic, qui va forçar la pròrroga. Tot i això, en el temps extra els Grizzlies es van acabar imposant i recuperen el factor pista en una sèrie al millor de set partits.

Els Clippers esclafen els Warriors

En l'altre duel disputat aquesta matinada, els Clippers s'han refet de la sorprenent derrota a casa en el primer partit de la sèrie i han igualat l'eliminatòria a una victòria després d'esclafar els Golden State Warriors per 138 a 98. Blake Griffin, amb 35 punts, ha liderat la incontestable victòria del seu equip.