Sergio Lozano, lesionat, ha viatjat amb l'equip fins a Bakú. (Foto: Germán Parga - FCB)
Futbol sala

El Barça Alusport, amb el dubte de Sergio Lozano, ja és a Bakú per disputar la Final Four de la UEFA Futsal Cup

El Barça Alusport ja és a Bakú, la capital de l'Azerbaidjan, on a partir de dijous disputarà la final a quatre de la UEFA Futsal Cup. El primer rival dels blaugranes és l'Araz Naxçivan, l'equip amfitrió. Sergio Lozano, lesionat, ha viatjat amb l'equip i, segons com estigui dijous, podria jugar. En l'altra semifinal s'enfrontaran el Kairat Almaty, vigent campió d'Europa, i el Dynamo de Moscou.

Actualitzat

El Barça Alusport ja és a Bakú, la capital de l'Azerbaidjan, on a partir de dijous disputarà la final a quatre de la UEFA Futsal Cup. El primer rival dels blaugranes és l'Araz Naxçivan, l'equip amfitrió. Sergio Lozano, lesionat, ha viatjat amb l'equip i, segons com estigui dijous, podria jugar.

L'equip blaugrana ja ha arribat a Bakú després de fer un llarg viatge amb una escala a Frankfurt, on han agafat un segon avió que els ha portat fins a la capital de l'Azerbaidjan

Aquest dimarts l'equip blaugrana s'entrenarà al matí en una pista annexa i a la tarda ja coneixerà el parquet on dijous jugarà el partit de semifinals contra l'equip amfitrió. En l'altra semifinal s'enfrontaran el Kairat Almaty, vigent campió d'Europa, i el Dynamo de Moscou rus. El conjunt de Marc Carmona afronta la Final Four amb l'esperança de poder repetir el títol aconseguit ara fa dos anys a Lleida.

Anar al contingut