Arjen Robben no veu el Bayern en forma. (Foto: Reuters)
Lliga de Campions

Robben: "Per com hem jugat últimament es pot dir que ja no som favorits per guanyar la Champions"

En una entrevista a la revista alemanya "Kicker", el jugador holandès Arjen Robben ha fet autocrítica arran de les últimes actuacions del Bayern de Munic a la Bundesliga. "Per com hem jugat últimament es pot dir que ja no som favorits per guanyar la Lliga de Campions. Estem a semifinals i allà pot passar qualsevol cosa", ha afirmat.

Actualitzat

En una entrevista a la revista alemanya "Kicker", Arjen Robben ha fet autocrítica arran de les últimes actuacions del Bayern de Munic a la Bundesliga. "Per com hem jugat últimament es pot dir que ja no som favorits per guanyar la Lliga de Campions". I ha afegit: "Estem a semifinals i allà pot passar qualsevol cosa."

L'equip bavarès, després d'aconseguir el títol de la Bundesliga fa quatre jornades, ha baixat considerablement el ritme competitiu i ha encadenat dues derrotes i un empat des d'aleshores. Per guanyar el Reial Madrid, doncs, Robben veu necessari recuperar el nivell, ja que l'equip blanc "té qualitat per liquidar qualsevol equip i si no tenim això en compte ens pot passar a nosaltres", va dir l'holandès.

Anar al contingut