Barça

Piqué assegura que Martino no té cap culpa de la mala temporada de l'equip i no entén les crítiques a Messi

Gerard Piqué ha estat el padrí de la 10a edició del llibre benèfic Relats Solidaris, que cada any editen un grup de periodistes esportius. En l'acte de presentació, el jugador del Barça ha assegurat que el Tata Martino no té cap culpa de la mala temporada que està fent l'equip, ha dit que no pot entendre que algú pugui criticar Leo Messi i que està segur que es faran canvis a la plantilla de cara al pròxim curs.

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat el padrí de la 10a edició del llibre benèfic Relats Solidaris, que cada any editen un grup de periodistes esportius. En l'acte de presentació, el jugador del Barça ha assegurat que el Tata Martino no té cap culpa de la mala temporada que està fent l'equip. "La culpa de gairebé tot és dels jugadors. Martino no en té la culpa, va arribar amb la temporada començada i s'ha portat bé amb tothom. Però si no es guanya, és normal que sigui criticat", ha assegurat.

No entén les crítiques a Messi

Piqué també ha defensat Leo Messi de les crítiques rebudes després de l'eliminació a la Champions i la derrota a la final de la Copa del Rei. "No puc entendre com algú pot criticar el Leo. Ell seguirà treballant fort, s'estima el club i la ciutat. És la peça clau de l'equip, gràcies a ell s'ha guanyat tant. Ell és el millor de tots els temps", ha destacat.

"Sempre ens aixequem"

Sobre els xiulets a Cesc Fàbregas, Piqué considera que és injust centrar les crítiques en un sol jugador i ha volgut llançar un missatge d'optimisme per al que resta de temporada. "Sempre ens aixequem. No ha estat la millor temporada però sempre ens aixequem. Cal confiar en aquest equip, es pot guanyar la Lliga la darrera jornada. No seria el primer cop. Ens sobra joc i caràcter", ha afirmat. "El futur que ens espera és il·lusionant. Confio molt en la gent que porta el club i en els jugadors", ha afegit.

Tot i la seva confiança en l'actual plantilla, Piqué ha reconegut que al final d'aquesta temporada hi haurà una remodelació a la plantilla. "Està clar que hi haurà canvis, som el Barça. Fins i tot l'any del triplet i de les sis Copes va haver-hi canvis. Crec que es faran canvis però la base serà la mateixa."

Una lesió molt dolorosa

Piqué també ha explicat de forma molt gràfica el fort dolor que va sentir després del fort cop que es va donar al maluc en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. "Vaig sentir tan dolor que gairebé no podia dormir. Anava coix. Vaig estar una hora per anar al bany i tornar, vaig acabar arrossegant-me pel terra", ha confessat.

En aquesta edició els beneficis recaptats aniran destinats a l'Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann i per primera vegada la Fundació del F. C. Barcelona també col·labora en el projecte.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut