Futbol

L'Atlètic de Madrid i el Chelsea empaten sense sortir del guió previst (0-0)

Un dels finalistes de la Champions es decidirà a Stamford Bridge, la setmana que ve. Perquè, com era d'esperar, els estils similars d'Atlètic de Madrid i Chelsea han fet que el marcador ni s'immutés i es mantingués l'empat a zero al Vicente Calderón, en l'anada de les semifinals. Un resultat, que segurament ja tenia al cap l'equip anglès i, sobretot, Mourinho. En els últims minuts, això sí, els "colchoneros" han buscat el gol.

Un dels finalistes de la Champions es decidirà a Stamford Bridge, la setmana que ve. Perquè, com era d'esperar, els estils similars d'Atlètic de Madrid i Chelsea han fet que el marcador ni s'immutés i es mantingués l'empat a zero al Vicente Calderón, en l'anada de les semifinals. Un resultat, que segurament ja tenia en ment l'equip anglès i, sobretot, Mourinho. En els últims minuts, això sí, els "colchoneros" han buscat el gol amb insistència.

El Calderón ha rebut amb una ovació Fernando Torres, pel seu passat "colchonero", però, amb xiulets, Mourinho, enmig d'un ambient de gala propi d'un duel d'anada de les semifinals de la Champions. Abans del partit s'havia parlat moltíssim de l'aposta futbolística similar d'Atlètic de Madrid i Chelsea i el partit ha seguit el guió esperat. L'únic que ha sortit del guió ha estat el porter Petr Cech, que s'ha vist obligat a demanar el canvi per lesió al primer quart d'hora, s'ha dislocat l'espatlla i, segons Mourinho, ja no jugarà més aquesta temporada. En un córner picat per Koke, Cech s'ha lesionat, ja que ha estat, involuntàriament, desequilibrat per Raúl García, ha caigut malament i s'ha lesionat al colze. El txec ha hagut de ser substituït per l'australià Mark Schwarzer, de 41 anys. Abans del descans ha hagut d'intervenir, desviant amb la punta dels dits un xut amb rosca de Mario Suárez que entrava enganxat al pal.

Fins llavors, només havia destacat un xut de Diego per a l'Atlètic. I del Chelsea, un contraatac conduït per Willian que ha acabat en una centrada xut de Ramires.

L'inici de la segona part ha estat esperançador, amb un parell d'arribades per banda. La més destacada de l'Atlètic, una de Diego, que no ha sabut aprofitar un rebuig curt d'Arda Turan. I, per part del Chelsea, Fernando Torres s'ha desbocat, però s'ha topat amb Courtois, que ha impedit el bon final de la seva acció.

Hi havia, però, massa en joc perquè el partit es descontrolés, i el matx ha tornat a la previsibilitat. Entremig, tres targetes grogues que impediran als destinataris jugar la tornada: Frank Lampard i John Obi Mikel, a les files del Chelsea, i Gab,i al costat espanyol. El mateix Gabi ho ha provat amb un xut de falta pel mig de la barrera que ha desviat Schwarzer, però el partit ha acabat, segurament, com ja li va bé al Chelsea i a Mourinho: 0-0.