NBA

Els Wizards posen els Bulls contra les cordes i els Pacers i els Raptors reaccionen

Els Washington Wizards estan protagonitzant la primera gran sorpresa de la primera ronda dels "play-offs" de l'NBA i han deixat els Bulls contra les cordes després de guanyar també el segon partit de la sèrie a Chicago per 99-101. Per la seva banda, els Pacers i els Raptors han reaccionat i han empatat a una victòria les seves eliminatòries contra els Hawks i els Nets, respectivament.

Actualitzat

Els Washington Wizards estan protagonitzant la primera gran sorpresa de la primera ronda dels "play-offs" de l'NBA. L'equip de la capital dels Estats Units ha tornat a guanyar a la pista dels Bulls per 99-101 en el segon partit de la sèrie i ha deixat els de Chicago contra les cordes.  Els Wizards, liderats pels 26 punts de Bradley Beal, s'han imposat al United Center després d'una pròrroga i han situat un sorprenent 0-2 en l'eliminatòria. En el temps extra, el base dels Bulls Kirk Hinrich ha fallat dos tirs lliures a 2,4 segons per al final que haurien empatat el matx.

En canvi, els Indiana Pacers han redreçat el rumb i han igualat la sèrie que els enfronta als Atlanta Hawks. Després de perdre el primer partit a la seva pista, el millor equip de la Conferència Est no s'ha deixat sorprendre aquest cop pels Hawks, el conjunt amb la pitjor marca que va entrar als "play-offs", i ha reaccionat amb una victòria per 101-85. Paul George, màxim anotador del partit amb 27 punts, i Luis Scola, amb 20, han liderat el triomf d'Indiana.

Per últim, els Toronto Raptors han tornat a guanyar un partit de "play-offs" sis anys després i han igualat l'eliminatòria contra els Brooklyn Nets. Després de caure en el primer matx a casa, els canadencs han reaccionat i s'han imposat per 100-95 gràcies a la gran actuació de DeMar DeRozan, que ha anotat 17 dels seus 30 punts en l'últim quart.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut