Aníbal Zurdo, nou davanter del Cruz Azul de Mèxic.
Aníbal Zurdo, nou davanter del Cruz Azul de Mèxic.
Futbol

Aníbal Zurdo no revelarà el seu futur fins que el Sabadell estigui matemàticament salvat

Aníbal Zurdo, màxim golejador del Sabadell amb 14 gols, ha assegurat que no parlarà de renovacions "fins que l'equip no estigui salvat". Aníbal acaba contracte el pròxim 30 de juny i la directiva fa temps que té preparada la seva ampliació.

Actualitzat

Aníbal Zurdo, màxim golejador del Sabadell aquesta temporada amb 14 dianes, ha assegurat que no parlarà de renovacions "fins que l'equip no estigui salvat". Aníbal acaba contracte aquest 30 de juny i la directiva fa temps que té preparada la seva ampliació. Tot i així, i per molt que confessi somiar sovint amb jugar la lligueta d'ascens a la Lliga BBVA amb els arlequinats, l'hispanomexicà no ha volgut desvelar si es quedarà o si acceptarà cap de les ofertes que li han arribat des de Grècia, Mèxic i altres equips d'Espanya.

El davanter arlequinat també ha elogiat el treball del seu entrenador, Miquel Olmo, per recuperar el Sabadell d'un "inici de Lliga molt complicat" a les ordres de Javier Salamero. "Els números des de l'arribada d'Olmo són de play-off", ha dit.

Anar al contingut