Espanyol

Capdevila deixa entreveure que penjarà les botes al final d'aquesta temporada

Joan Capdevila acaba contracte amb l'Espanyol aquest estiu i encara no té clar el seu futur. Amb 36 anys, el jugador de Tàrrega no descarta fins i tot penjar les botes a final de temporada.

Actualitzat

Joan Capdevila acaba contracte amb l'Espanyol aquest estiu i encara no té clar el seu futur. Amb 36 anys, no descarta fins i tot penjar les botes a final de temporada. "No sé si seguiré o no. El que seria lògic és que no continués i no sé si allargaré la meva carrera o em retiraré. En el que penso és en aquests quatre partits que queden i a nivell personal m'agradaria tenir algun minut", ha explicat.

El lateral blanc-i-blau ha insistit que les seves paraules "no són un comiat" malgrat que ha agraït a l'Espanyol el tracte rebut en aquestes dues últimes temporades: "La meva aportació ha estat més fora del camp, però estic molt agraït al club perquè m'obrissin les portes per tornar aquí, no tinc paraules per a això".

Jhon Córdoba es reincorpora al grup

L'Espanyol prepara el partit del cap de setmana contra l'Almeria amb els dubtes de Javi López, que ha treballat al marge, i també d'Abraham, que no s'ha entrenat. En canvi, el colombià Jhon Córdoba s'ha recuperat de la contusió al gluti esquerre i s'ha reincorporat al grup. El partit de diumenge serà ja el compte enrere per al final de temporada. L'equip blanc-i-blau vol arribar als 50 punts en les quatre jornades que queden per acabar la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut