Valverde celebra la seva victòria a la línia d'arribada. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Valverde s'imposa a la Fletxa Valona amb una exhibició al Mur d'Huy i Purito Rodríguez torna a caure

Alejandro Valverde s'ha adjudicat la victòria a la Fletxa Valona després d'exhibir-se en l'ascensió final al mític Mur d'Huy i ha creuat victoriós la línia d'arribada per davant de l'irlandès Daniel Martin i el polonès Michal Kwiatkowski. Purito Rodríguez ha caigut sense conseqüències a tres quilòmetres de la meta.

Actualitzat

Alejandro Valverde s'ha adjudicat la victòria a la Fletxa Valona de ciclisme. El ciclista murcià de l'equip Movistar s'ha imposat després d'exhibir-se en l'ascensió final al mític Mur d'Huy i ha creuat victoriós la línia d'arribada per davant de l'irlandès Daniel Martin i el polonès Michal Kwiatkowski. Aquesta és el segon triomf de Valverde en aquesta prova després del que va aconseguir el 2006.

Menys sort ha tingut Joaquim Rodríguez. El català, que també era un dels grans favorits a la victòria, ha caigut sense conseqüències a tres quilòmetres del final. El Purito, que ja va caure diumenge passat a l'Asmtel Gold Race, ha pres la sortida després de donar un ensurt per un fort cop al pit.

Anar al contingut