Espanyol

Collet reitera que vol renovar Aguirre i assegura que l'Espanyol no regalarà cap jugador

"Vindran sis, set o vuit ofertes. Estem obligats a escoltar-les, però això no és una casa de descomptes. Que ningú no pensi que vindran i fitxaran barat. Si no són bones propostes no vendrem i buscarem ingressos per un altre lloc", ha dit el president de l'Espanyol, Joan Collet.

Actualitzat

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha afirmat que li agradaria que l'entrenador de l'equip, Javier Aguirre, continués la temporada que ve. El màxim mandatari blanc-i-blau ha explicat, a la carpa que el club ha instal·lat al centre de Barcelona amb motiu del dia de Sant Jordi, que la voluntat del tècnic mexicà és clau.

"Ell també ha de dir si vol seguir, perquè tindrà ofertes que se les ha guanyat. No tinc constància que desitgi anar-se'n", ha dit Collet. "Tampoc no tinc dubtes que té il·lusió", ha afegit.

Collet també ha valorat les operacions del pròxim mercat d'estiu: "Vindran sis, set o vuit ofertes. Estem obligats a escoltar-les, però això no és una casa de descomptes. Que ningú no pensi que vindran i fitxaran barat. Si no són bones propostes no vendrem i buscarem ingressos per un altre lloc".

Respecte a la renovació del porter Kiko Casilla, el dirigent protegeix la postura del club. "S'està allargant molt, però tenim l'esperança que renovi. Vaig pensar que se solucionaria abans, encara que l'entitat defensa els seus interessos", ha dit Collet.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut