Lliga de campions

El Reial Madrid supera el Bayern amb un gol de Benzema (1-0) i agafa avantatge per a la tornada

El Reial Madrid ha guanyat la partida a la possessió del Bayern (1-0) amb la seva millor arma, el contraatac. Un gol de Benzema posa en avantatge els blancs de cara a la tornada de les semifinals de Champions a l'Allianz Arena. Pep Guardiola ha perdut, per tant, el seu primer partit al Bernabéu com a entrenador en la seva vuitena visita.

El Reial Madrid ha guanyat la partida a la possessió del Bayern amb la seva millor arma, el contraatac (1-0). Un gol de Benzema posa en avantatge els blancs de cara a la tornada de les semifinals de Champions a l'Allianz Arena. Pep Guardiola ha perdut, per tant, el seu primer partit al Bernabéu com a entrenador en la seva vuitena visita. El Bernabéu ha rebut el de Santpedor amb una sonora xiulada.

Domini, possessió i control del Bayern, però gol del Reial Madrid. Així es podria resumir la primera part. Tot i que Robben ha fet el primer avís amb un xut a la mitja lluna que Ramos ha enviat a córner, qui ha tingut les ocasions i ha vist porteria ha estat l'equip d'Ancelotti. Després d'una jugada dels bavaresos en què Kross no arriba a rematar a porteria, ha arribat un contraatac letal dels blancs. Amb una assistència de Coentrao, Benzema ha fet l'1-0.

Abans del descans, els blancs han disposat de fins a tres ocasions més per marcar. Dues de Cristiano Ronaldo, amb un cop de cap que ha acabat a les mans de Neuer i un misto dins l'àrea, en què envia la pilota massa alta. Di María també l'ha tingut: amb tot a favor, ha enviat la pilota per sobre del travesser.

A la segona part, el Madrid ha seguit protagonitzant les ocasions. Dues de gairebé consecutives de Cristiano Ronaldo que ha refusat Neuer. El portuguès, que venia d'una lesió, ha deixat el terreny de joc al minut 71 per Bale, que arrossegava una grip.

L'única ocasió clara del Bayern ha arribat al 78, amb un xut de Götze, que ha tret un Casillas providencial.

Lesió de Pepe

Pepe ha hagut de demanar el canvi per lesió, al minut 71, arran d'una topada amb Casillas i Javi Martínez.