Barça

Vilarrubí confirma que el Barça podrà fitxar aquest estiu i que no hi haurà una revolució a la plantilla però sí una evolució

El vicepresident institucional del F. C. Barcelona, Carles Vilarrubí, ha confirmat al programa "Els matins" de TV3 que el club blaugrana podrà fitxar aquest estiu després de la sanció cautelar de la FIFA i ha reiterat que de cara a la temporda que ve no hi haurà una revolució a la plantilla però sí una evolució.

Actualitzat

El vicepresident institucional del F. C. Barcelona, Carles Vilarrubí, ha parlat de la suspensió cautelar de la FIFA al programa "Els matins" de TV3. "La FIFA ens ha donat la suspensió cautelar que li hem demanat i això vol dir que el procediment continua igual, i només s'ha suspès temporalment. Estem subjectes al procediment jurídic que s'ha obert amb la sanció. Això vol dir que podem fitxar aquest estiu", ha afirmat.

El procediment de la FIFA continua obert tot i la suspensió temporal, i per això considera que el Barça ha de ser prudent. "Hem de continuar treballant amb discreció i hem de fer les coses bé davant la FIFA", ha reiterat.

En l'àmbit esportiu, Vilarrubí no ha volgut explicar quants fitxatges es faran aquest estiu per remodelar l'actual plantilla però sí que ha anat en la mateixa sintonia amb les declaracions del president Josep Maria Bartomeu de dissabte passat a TV3. "No serà una revolució, però sí una evolució", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut