Michael Phelps acumula 22 medalles olímpiques, 18 d'or. (Foto: Reuters)
Natació

Michael Phelps torna a la competició 20 mesos després de la seva retirada

Michael Phelps, l'esportista olímpic més guardonat, torna a la competició. Gairebé dos anys després de la seva retirada, el nedador reapareix a les piscines aquest dijous a l'Arena Grand Prix de Mesa, Arizona. El nord-americà, que amb 29 anys acumula 22 medalles olímpiques, 18 d'elles d'or, competirà a les proves dels 50 i 100 metres estils i dels 100 papallona.

Actualitzat

Michael Phelps, l'esportista olímpic més guardonat, torna a la competició. Gairebé dos anys després de la seva retirada, el nedador de Baltimore reapareix a les piscines aquest dijous a l'Arena Grand Prix de Mesa, Arizona. El nord-americà, que amb 29 anys acumula 22 medalles olímpiques, 18 d'elles d'or, competirà a les proves dels 50 i 100 metres estils i dels 100 papallona. Segons el seu entrenador, Bob Bowman, Phelps deixarà de nedar en proves de molta resistència per centrar-se en les de velocitat, amb vistes als Jocs Olímpics de Rio 2016.

Tan bon punt va anunciar-se la participació de Phelps al Gran Premi de Mesa, van esgotar-se les entrades, els mitjans acreditats es van multiplicar i la cobertura va expandir-se mundialment per veure de primera mà el retorn del millor nedador de tots els temps. I, tot i que es troba en una bona condició física, en paraules de Bowman, "encara no tenim cap expectativa, no sabem on està, ho esbrinarem després de Mesa i, aleshores, podrem pensar en el futur".

Anar al contingut