Partit a Wembley de les International Series de la temporada passada 49ers 42-10 Jaguars (foto: Reuters)
Futbol americà

Les "International Series" de l'NFL programen tres partits més a Wembley de cara a la temporada que ve

La Lliga de Futbol Americà (NFL), la més seguida als Estats Units, ha programat per la temporada que ve tres nous partits de les "International Series" a l'estadi de Wembley, a Londres: Oakland Raiders-Miami Dolphins; Atlanta Falcons-Detroit Lions i Dallas Cowboys-Jacksonville Jaguars.

Actualitzat

La Lliga de Futbol Americà (NFL), la més seguida als Estats Units, ha programat per la temporada que ve tres nous partits de les "International Series" a l'estadi de Wembley, a Londres. El primer d'aquests enfrontaments, corresponent a la jornada 4 del campionat, enfrontarà els Oakland Raiders contra els Miami Dolphins. Un mes més tard, a la setmana 8, desembarcaran els Atlanta Falcons i els Detroit Lions, i, finalment, el partit Dallas Cowboys contra Jacksonville Jaguars tancarà la sèrie europea 2014.

Les "International Series" de l'NFL exporten el futbol americà a Europa des del 2007. Però des que al 2012 va aterrar Tom Brady amb els seus Patriots, la cosa ha començat a créixer de debò. La mitjana d'assistència a Wembley, on s'han disputat tots els partits a Europa (8 fins avui), va motivar que l'any passat es programés un partit més i per la temporada que ve arribin a tres els enfrontaments celebrats a l'estadi anglès. Londres té aparaulats partits fins al 2016 i el Comissionat de l'NFL té previst ampliar fronteres al futur.

Les International Series 2014 (Wembley):

  1. Oakland Raiders - Miami Dolphins (28/09/2014) jornada 4
  2. Atlanta Falcons - Detroit Lions (26/10/2014) jornada 8
  3. Dallas Cowboys - Jacksonville Jaguars (09/11/2014) jornada 10

 

Anar al contingut