Michael Phelps ha tornat a la competició 20 mesos després a Arizona. (Foto: EFE)
Natació

Ryan Lochte pren la victòria a Michael Phelps a la final dels 100 metres papallona de l'Arena Grand Prix de Mesa

Michael Phelps ha tornat a la competició i ho ha fet amb bona nota. Després de gairebé dos anys retirat, aquesta matinada el nord-americà ha quedat segon a 20 centèssimes de Ryan Lochte, que ha parat el crono a 51.93, en la final dels 100 papallona de l'Arena Grand Prix de Mesa, a Arizona.

Actualitzat

Michael Phelps ha tornat a la competició i ho ha fet amb bona nota. Després de gairebé dos anys retirat, aquesta matinada el nord-americà ha quedat segon a només 20 centèssimes de Ryan Lochte, que ha parat el crono a 51.93, en la final dels 100 papallona de l'Arena Grand Prix de Mesa, a Arizona.

Phelps es va imposar en la seva sèrie classificatòria dels 100 metres papallona amb un temps de 52.84 segons, sent el millor de tots els participants. El seu compatriota i gran amic Ryan Lochte, es va classificar per a la final amb el segon millor temps (52.94), a només 10 centèsimes del registre del "tauró de Baltimore".

Phelps, guanyador de 22 medalles olímpiques, entre les quals 18 ors, sembla que té previst disputar uns altres jocs olímpics. Després de rertirar-se als 28 anys un cop acabats els Jocs de Londres 2012, Phelps podria ser la gran atracció als Jocs de Rio del 2016.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut