Ribéry, Robben i Alaba celebren un dels gols del Bayern (Foto: Reuters)
Futbol

El Bayern de Munic recupera l'olfacte golejador abans de rebre el Reial Madrid a la Champions

El Bayern de Munic ha recuperat l'olfacte de cara al gol en el partit davant el Werder Bremen (5-2), corresponent a la 34a jornada de la Lliga alemanya. Tot i que l'equip bavarès ja té el campionat guanyat, la golejada -amb remuntada inclosa- ha estat un bon senyal per part dels de Josep Guardiola tres dies abans de rebre el Reial Madrid en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, en un partit en què haurà de remuntar un 1-0 advers, i que serà transmès en directe per TV3

El Bayern de Munic ha recuperat l'olfacte de cara al gol en el partit davant el Werder Bremen (5-2), corresponent a la 34a jornada de la Lliga alemanya. Tot i que l'equip bavarès ja té el campionat guanyat, la golejada -amb remuntada inclosa- ha estat un bon senyal per als de Josep Guardiola tres dies abans de rebre el Reial Madrid en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, en un partit en què haurà de remuntar un 1-0 advers, i que serà transmès en directe per TV3.

El Bayern ha estat especialment sensible a la pèrdua de Tito Vilanova. Ha guardat un minut de silenci en memòria de l'extècnic blaugrana, amic i excol·laborador de Pep Guardiola. Al tècnic dels bavaresos se l'ha vist abatut.

Però l'equip ha retrobat l'encert golejador tot i que s'ha vist per darrere en el marcador dues vegades. Ribéry ha neutralitzat el gol inicial de Gebre Selassie, i Aaron Hunt, abans del descans, ha tornat a avançar el Werder Bremen.

Però a la represa el Bayern ha reaccionat i Pizarro, en dues ocasions, Schweinsteiger i Robben han plasmat en el marcador la superioritat del vigent campió d'Europa.