Futbol

Luis Enrique és l'escollit per Zubizarreta per entrenar el Barça la pròxima temporada, segons l'"Efectivament"

Luis Enrique és el candidat que ha escollit Andoni Zubizarreta per entrenar el Barça la pròxima temporada, segons ha desvelat el programa "Efectivament", del canal Esport3. Un entrenador que coneix bé la casa, com a exjugador i extècnic del filial, i que compta també amb el suport de bona part de l'afició

Actualitzat

Luis Enrique és el candidat que ha escollit Andoni Zubizarreta per entrenar el Barça la pròxima temporada, segons ha desvelat el programa "Efectivament", del canal Esport3. El seu perfil reuneix totes les característiques que busca el secretari tècnic del Barça: un entrenador amb un caràcter fort i que coneix molt  bé la casa, primer com a exjugador del primer equip blaugrana i després com a extècnic del filial.

A més, Luis Enrique compta també amb el suport de bona part de l'afició. Per exemple, en el partit que el Celta va disputar al Camp Nou aquesta temporada, un sector del públic va corejar el nom de Luis Enrique. De fet, la temporada passada, l'asturià ja era l'opció de Zubizarreta.

En l'any del seu debut a la banqueta del Celta, Luis Enrique ha complert amb escreix l'objectiu del club gallec, aconseguint la permanència abans que acabi el campionat, situant-lo en la zona mitjana de la taula i fent un futbol elogiat. Rafinha, cedit pel Barça, ha brillat i, per tant, el retorn de Luis Enrique al Camp Nou suposaria també el retorn del germà de Thiago Alcántara.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut