La no continuïtat de Puig és deguda a la discrepància de criteris amb Andoni Zubizarreta.
Barça

Albert Puig no continuarà com a coordinador del futbol base del Barça

El coordinador de futbol base del F. C. Barcelona, Albert Puig, no seguirà al club blaugrana la temporada que ve, segons ha informat l'entitat en un comunicat. La no continuïtat de Puig és deguda a la discrepància de criteris amb Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça.

Actualitzat

El coordinador de futbol base del F. C. Barcelona, Albert Puig, no seguirà al club blaugrana la temporada que ve, segons ha informat l'entitat en un comunicat. El Barça ha decidit no renovar el contracte de Puig, que va assumir el càrrec de coordinador de les categories inferiors blaugranes el 2010, coincidint amb l'arribada a la presidència de Sandro Rosell a l'estiu d'aquell mateix any.

Puig, el contracte del qual expirava el pròxim 15 de maig, va fer el salt com a màxim responsable del futbol base al costat de Guillermo Amor, encara director del futbol formatiu.

La no renovació del coordinador del futbol base es produeix poques setmanes després que la FIFA sancionés el Barcelona per infraccions relacionades amb el traspàs i la inscripció de jugadors menors de 18 anys, però no està relacionada amb aquest fet. La no continuïtat de Puig és deguda a la discrepància de criteris amb Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça.

Anar al contingut