Barça

Reunió satisfactòria per a la millora de contracte de Leo Messi amb el Barça

El Futbol Club Barcelona i Leo Messi són molt a prop de tancar un acord per a la millora del contracte de l'argentí. Segons ha pogut saber TV3, la firma es podria produir la setmana que ve abans que, dilluns 19 de maig, el crac se'n vagi a la concentració de la selecció argentina per disputar el Mundial.

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona i Leo Messi estan molt a prop de tancar un acord per a la millora del contracte de l'argentí. Segons ha pogut saber TV3, la firma es podria produir la setmana que ve abans que, dilluns 19 de maig, el crac se'n vagi a la concentració de la selecció argentina per disputar el Mundial.

Aquest dimarts, el pare del jugador, Jorge Messi, s'ha reunit al seu despatx professional amb el vicepresident econòmic, Javier Faus, i el director general del club, Antoni Rossich, per mirar d'enllestir l'acord. A Messi l'ha convençut i motivat el projecte esportiu que prepara el Barça, condició tan important com l'econòmica.

Diumenge passat es va fer una reunió preparatòria entre Messi, el seu pare i el president, Josep Maria BartomeuLa millora de contracte de l'argentí el convertirà en el futbolista més ben pagat del món. Leo Messi cobrarà una quantitat fixa pròxima als 19 milions d'euros nets per temporada, 6 més que en el contracte vigent, i tornarà a superar Cristiano Ronaldo.

El Barça participarà dels drets d'imatge de Messi

El crac argentí ha acceptat rebaixar la xifra que pretenia a canvi de mantenir gairebé la totalitat dels drets d'imatge. Messi encapçala el rànquing de guanys per publicitat i, a dia d'avui, ja ingressa un import superior al que rebrà per jugar a futbol. L'esportista sí que en cedirà una part quan els anuncis incloguin la imatge del Barcelona.

La clàusula de rescissió es mantindrà en 250 milions d'euros i l'únic punt important que queda per decidir és la durada, que es podria ampliar un any més, fins al 2019.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut