Barça

Xavi s'acomiada de Puyol en nom de tota la plantilla del Barça elogiant la seva professionalitat

Carles Puyol ha rebut aquest migdia l'adéu institucional del Barça amb discursos molt elogiosos de part del president del club, Josep Maria Bartomeu, d'Andoni Zubizarreta, director esportiu, i del segon capità, Xavi Hernández. El de Terrassa ha fet un discurs en nom de tota la plantilla on ha elogiat la professionalitat del capità del Barça. Per a ell, Puyol és patrimoni del Barça.

Actualitzat

Carles Puyol ha rebut aquest migdia l'adéu institucional del Barça amb discursos molt elogiosos de part del president del club, Josep Maria Bartomeu, d'Andoni Zubizarreta, director esportiu, i del segon capità, Xavi Hernández. El de Terrassa ha fet un discurs en nom de tota la plantilla en què ha elogiat la professionalitat del capità del Barça. Per a ell, Puyol és patrimoni del Barça.

"Vèiem aquest moment tan lluny quan vam arribar al primer equip fa 15 anys i ja el tenim aquí. El temps passa ràpid per a tots, però més per als esportistes. Nano, això és llei de vida. Ja veus, avui la paraula que més s'ha repetit és "gràcies". Gràcies per tot el que ens has donat, pel teu coratge, per la teva valentia, per la teva generositat", ha dit Xavi. Ha fet una lloança també a la seva professionalitat: "Ets el més professional dels jugadors amb els quals he compartit vestidor. Hem viscut plegats moments molt difícils, quan no guanyàvem res, però sota el teu lideratge, també hem viscut bons moments. Ja t'ho he dit en privat i ara t'ho dic en públic: seria un gran honor compartir un projecte amb tu lligat al club de la nostra vida. Gràcies, faquir, ets molt gran", ha acabat Xavi.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut