Barça

Bartomeu anuncia canvis profunds a la plantilla amb l'objectiu de reconstruir un equip campió

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar després d'acabar la temporada sense guanyar un títol important que no es pot parlar de final d'etapa, sinó que hi haurà una continuïtat amb l'arribada de nous jugadors i la marxa d'altres però sí que va anunciar canvis profunds. S'acaba un cicle, és moment de girar full i mirar cap endavant. S'han de començar a prendre decisions, a reconstruir la plantilla i tornar a construir un projecte campió, que liderarà Luis Enrique.

Actualitzat

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar després d'acabar la temporada sense guanyar un títol important que no es pot parlar de final d'etapa, sinó que hi haurà una continuïtat amb l'arribada de nous jugadors i la marxa d'altres però sí que va anunciar canvis profunds.

"Alguns jugadors ja saben que no seguiran. La filosofia de tenir la pilota seguirà. No és un final d'etapa, sinó una continuïtat, amb canvis profunds", va dir el mandatari al final del partit, en què l'empat contra l'Atlètic li va fer perdre la Lliga al Barça al Camp Nou.
  
Bartomeu no va voler anunciar si hi haurà canvi d'entrenador, encara que tot apunta a que serà Luis Enrique qui agafi el relleu del Tata Martino. "Diumenge és dia de reflexió i dilluns a la junta es decidiran coses, encara que algunes ja estan adoptades", va afirmar. "Molts temes ja estan parlats. El nostre propòsit és tornar a fer un equip per sortir a guanyar", va afegir el president, qui va reconèixer que el Barcelona "no ha complert cap dels objectius esportius que ens hem marcat aquesta temporada".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut