Diego Costa encapçala l'onze de l'LFP. (Foto: EFE)
Diego Costa encapçala l'onze de l'LFP. (Foto: EFE)
Barça

Cap jugador del F. C. Barcelona entre l'onze ideal de l'LFP

Cap jugador del F. C. Barcelona has estat inclòs a l'onze ideal de la Lliga de Futbol Professional (LFP). Set jugadors de l'Atlètic de Madrid, juntament amb Cristiano Ronaldo, Aymeric Laporte, Ander Iturraspe i Rakitic, componen l'onze de la Lliga BBVA elaborat per la Lliga de Futbol Professional (LFP).

Actualitzat

Cap jugador del F. C. Barcelona has estat inclòs a l'onze ideal de la Lliga BBVA que organitza la Lliga de Futbol Professional (LFP). En canvi, hi ha set jugadors de l'Atlètic de Madrid, juntament amb Cristiano Ronaldo, del Reial Madrid, Aymeric Laporte i Ander Iturraspe, de l'Athletic de Bilbao i Rakitic, del Sevilla.

El domini dels homes de Diego Simeone és aclaparador. El títol aconseguit al Camp Nou gràcies a l'empat amb el Barcelona va ser el premi d'una gran temporada. Així, l'onze compta amb Courtois a la porteria, qui va acabar amb una mitja de 0,65 gols encaixats per partit. La defensa està quasi tota vestida de blanc-i-vermell, amb Juanfran, Filipe Luis i Godin, compartint el centre de la defensa amb el jugador de l'Athletic Aymeric Laporte.

En el centre del camp, el jugador del Sevilla Rakitic i el futbolista de l'Athletic Iturraspe tenen un lloc juntament amb el matalassers Koke i Gabi. L'últim dels set de Simeone és Diego Costa, que amb Cristiano Ronaldo forma la davantera de l'onze ideal de la LFP.

El F. C. Barcelona aquest any no té presència a l'equip titular de la LFP i s'haurà de conformar amb un lloc a la banqueta, amb Lionel Messi i Alexis Sánchez.

Anar al contingut