Touré, dolgut amb el City. (Foto: Reuters)
Futbol

Touré Yaya no se sent respectat al Manchester City i podria "tornar al Barcelona guanyant menys", segons el seu agent

Touré Yaya està molt decebut amb el Manchester City, fins al punt de plantejar-se un canvi d'aires, segons hauria afirmat el representant del jugadopr, Dimitri Seluk, al diari anglès "The Sun". D'acord amb aquesta informació, Seluk ha dit que "el City no ha respectat el jugador. No és un tema de diners. De fet, podria tornar al Barcelona guanyant menys."

Actualitzat

Touré Yaya està molt decebut amb el Manchester City, fins al punt de plantejar-se un canvi d'aires, segons el diari anglès "The Sun". D'acord amb aquesta informació, el representant del migcampista ivorià, Dimitri Seluk, ha dit que "el City no ha respectat el jugador. No és un tema de diners. De fet, podria tornar al Barcelona guanyant menys."

Seluk parla d'un cúmul de fets que han fet sentir-se al seu client poc respectat, tot i ser un dels jugadors més ben pagats de l'equip. "Yaya està tan decebut que està pensant a deixar el City. Han passat diverses coses que l'han decebut molt. Ara s'ha de concentrar en la Copa del Món. Però el City l'ha tractat amb falta de respecte i l'ha ferit", ha dit.

"No es tracta de diners o d'un contracte nou -ha afegit Seluk. Es tracta de relacions humanes, i el City ha demostrat que no el respecta. No és un tema de diners. De fet, podria tornar al Barcelona guanyant menys diners", diu el representant, que considera "una prova de falta de respecte" el fet que ningú del club felicités el jugador el passat 13 de maig, el dia que va fer 31 anys.

Tot plegat pot emmarcar-se en les peculiars estratègies de Seluk per buscar una millora de contracte per al seu client o per posar-lo en el mercat. 

Touré respon als rumors via twitter 

Un dia després de què els rumors obrissin una possible porta de tornada al Barça, Touré ha publicat aquest dimarts a través de la seva compte de twitter que no es creguin tot el que no surt de la seva boca. "Siusplau no us prengueu totes les paraules que no surten de la meva boca seriosament. Valoreu el meu compromís amb el club (Manchester City) a través de les meves actuacions". 

 

Anar al contingut