L'expedició del Madrid, a bord de l'avió (Foto: www.realmadrid.com)
L'expedició del Madrid, a bord de l'avió (Foto: www.realmadrid.com)
Futbol

El Reial Madrid vola a Lisboa amb el mateix pilot del vol a Munic de les semifinals de la Champions

Els 23 jugadors del Reial Madrid han viatjat aquest dijous a la tarda a Lisboa, inclosos el lesionat Jesé Rodríguez, el sancionat Xabi Alonso i Pepe i Karim Benzema, que són dubte. A petició del club, el comandant de l'avió d'Iberia que els ha dut a Lisboa és Juan Manuel Boned, el mateix del vol que va dur el conjunt madridista a Munic en les semifinals contra el Bayern

Actualitzat

Els 23 jugadors del Reial Madrid han viatjat aquest dijous a la tarda a Lisboa, inclosos el lesionat Jesé Rodríguez, el sancionat Xabi Alonso i Pepe i Karim Benzema, que són dubte. A diferència del que va passar en la final de la Copa del Rei contra el Barça o en el viatge a Munic de les semifinals de la Champions, Ancelotti ha fet viatjar junt tot l'equip, tant els que poden jugar com els que no.

L'equip blanc ha viatjat dos dies abans del partit, tal com va fer en les tres últimes finals de la Lliga de Campions que va guanyar. No és l'única tradició que respecta. A petició del club, el comandant de l'avió d'Iberia que els ha dut a Lisboa és Juan Manuel Boned, el mateix del vol que va dur el conjunt madridista a Munic en les semifinals contra el Bayern. Els jugadors es trobaran com a casa a l'avió. Cinc dels set tripulants de l'avió són madridistes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut