Futbol

Òscar Perarnau, director esportiu de l'Espanyol, confirma Sergio González com a entrenador per a les dues pròximes temporades

Òscar Perarnau, director esportiu de l'Espanyol, ha passat balanç de la temporada 2013-14 i ha traçat les directrius per a la temporada que ve. El més important, el nomenament de Sergio González com a nou entrenador del primer equip per a les dues pròximes temporades. Perarnau ha confirmat el ferm compromís de l'entitat amb el planter i s'ha marcat com a repte intentar omplir l'estadi i poder oferir un futbol que faci que l'afició s'identifiqui amb l'equip.

Actualitzat

Òscar Perarnau, director esportiu de l'Espanyol, ha fet balanç de la temporada 2013-14 i ha traçat les directrius per a la temporada que ve. El més important, el nomenament de Sergio González com a nou entrenador del primer equip per a les dues pròximes temporades. Perarnau ha confirmat el ferm compromís de l'entitat amb el planter i s'ha marcat com a repte intentar omplir l'estadi i poder oferir un futbol que faci que l'afició s'identifiqui amb l'equip.

Perarnau ha afirmat que "a l'Espanyol estem molt convençuts de la decisió de nomenar Sergio" primer entrenador de l'equip. "Fa dies que ho teníem parlat, però sempre hem d'estar atents al mercat". El director esportiu blanc-i-blau ha desvelat també l'equip de treball de Sergio: Diego Ribera serà el seu segon entrenador i Miquel Gomila, el preparador físic. Sergio serà presentat demà dimecres a les 12.00 com a nou entrenador de l'equip blanc-i-blau. L'endemà, dijous, serà presentat el primer fitxatge per a la temporada 2014-15: Anaitz Arbilla.

El director esportiu ha confirmat també que Carlos Clerc, cedit al Sabadell, tornarà a l'Espanyol amb dorsal del primer equip, i no ha volgut concretar altres casos. "A aquestes alçades és molt aventurat donar noms, i a més hem de parlar amb Sergio de molts detalls, encara."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut