Barça

Pinto, en una entrevista a TV3, avala el possible fitxatge de Bravo

La premsa apunta a Claudio Bravo com a substitut de Pinto en la posició de segon porter i el gadità no ha dubtat a opinar: "Em sembla un gran porter. No sé quines característiques necessita, però per ser un porter del Barça necessites ganes d'aprendre i adaptació"- ha afegit també- "el porter para amb les mans. Bravo és bo. Colpeja bé la pilota i té molta agilitat".

Actualitzat

José Manuel Pinto, l'exporter del FC Barcelona ha parlat del seu futur i del seu pas pel club blaugrana, aquest dimecres al programa Divendres de TV3. Pinto ha qualificat la recent acabada temporada de "molt dura". "Tinc opcions per jugar, però encara no sé on aniré. Ha sigut un any molt dur. Ara toca descansar i gaudir de la família. Encara no ho tinc massa clar" ha dit el gadità.

Podria marxar a l'estranger i provar altres lligues o bé quedar-se a Lliga BBVA, Pinto mostra la seva incertesa: "Encara no tinc res decidit, però m'agradaria provar fora d'Espanya. Tinc totes les vacances per davant per decidir què fer".

La trajectòria de José Manuel Pinto pel Barça va començar fa sis anys quan va arribar cedit del Celta de Vigo, en principi només per sis mesos. "Jo vaig venir per quedar-me. De sis mesos a sis anys i mig. Em va passar el mateix a Vigo. L'únic que faig és donar el màxim", ha explicat l'exblaugrana.

"Bravo, una bona opció"

La premsa apunta a Claudio Bravo com a substitut de Pinto en la posició de segon porter i el gadità no ha dubtat en opinar: "Em sembla un gran porter. No sé quines característiques necessita, però per ser un porter del Barça necessites ganes d'aprendre i adaptació"- ha afegit també- "el porter para amb les mans. Bravo és bo. Colpeja bé la pilota i té molta agilitat".  

Per acabar, ha aprofitat per fer un incís de la temporada. "No ha sigut el millor any per l'equip. El porter és una peça fonamental i substituir al millor porter del món és molt complicat. Les crítiques no han estat injustes, les circumstàncies han sigut difícils, si s'hagués guanyat alguna cosa segurament hagués sigut diferent. De totes maneres, a mi m'han tractat bé des del primer moment", ha conclòs el porter.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut