Handbol

El Barça d'handbol derrota el Veszprém en la final de consolació i acaba tercer a la Final Four de Colònia (26-25)

El Barça d'handbol ha guanyat el Veszprém hongarès per un ajustat 26-25 en la final de consolació i ha acabat tercer a la Final Four de la Champions que s'està disputanta a Colònia. Rutenka ha estat el màxim golejador del partit amb 11 gols. Aquest partit ha servit de comiat amarg per a Juanín García i pel porter Arpad Sterbik, que no seguiran la temporada que ve al club blaugrana.

Actualitzat

El Barça d'handbol ha guanyat el Veszprém hongarès per un ajustat 26-25 en la final de consolació i ha acabat tercer a la Final Four de la Champions que s'està disputanta a Colònia. Rutenka ha estat el màxim golejador del partit amb 11 gols. Després de caure contra el Flensburg a la tanda de penals, el Barça s'ha pogut acomiadar del torneig amb un triomf que no li serveix per oblidar l'enorme decepció de l'eliminació a les semifinals.

Al descans, els hongaresos, liderats per l'exblaugrana Laszlo Nagy, han marxat als vestidors amb un gol d'avantatge en el marcador (9-10) i la igualtat s'ha mantingut en la represa. Els homes de Xavi Pascual, encara ferits en l'orgull, han capgirat el resultat advers gràcies a l'efectivitat de Rutenka i de Karabatic, que ha fet quatre gols decisius en el tram final.

Comiat amarg de Juanín i Sterbik

Aquest partit ha servit de comiat amarg per a Juanín García, que s'acomiada del Barça després de vuit temporades i també ha estat l'últim del porter Arpad Sterbik, que no seguirà la temporada que ve al club blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut