Handbol

El Flensburg dóna la sorpresa derrotant el Kiel en la final de la Copa d'Europa

El Flensburg, l'equip més dèbil en teoria dels quatre que participaven a la Final Four, ha acabat proclamant-se per primera vegada campió d'Europa derrotant en la Final entre equips alemanys el Kiel, gran favorit, per 30 a 28. I això que el subcampió ha arribat a guanyar de 6 gols durant la primera part.

El Flensburg, l'equip més dèbil en teoria dels quatre que participaven en la Final Four, ha acabat proclamant-se per primera vegada campió d'Europa derrotant en la Final entre equips alemanys el Kiel, gran favorit, per 30 a 28. El subcampió ha començat manant en el marcador, amb diferències de fins a 6 gols (5-11). El Flensburg, tal com va fer en la semifinal de dissabte contra el F. C. Barcelona, no s'ha rendit, i ha reaccionat reduint el seu desavantatge fins als 2 gols. Al descans el marcador era de 14 a 16.

En la segona part, un Flensburg amb molta fe en les seves possibilitats ha aconseguit posar-se per davant, oblidant el desgast de la pròrroga contra el Barça. La seva renda ha arribat als 4 gols davant un Kiel desconcertat. Els favorits han intentat refer-se i lluitar per la victòria, però la ventafocs d'aquesta Final Four ja havia arribat massa lluny per cedir. El Flensburg ha defensat amb fermesa les seves opcions amb la solidesa d'Andersson a la porteria.