Sterbik ha completat dues temporades amb el Barça.
Handbol

Arpad Sterbik deixa el Barça, que recupera Gonzalo Pérez de Vargas

Encara amb el regust del tercer lloc a la Final Four de Colònia, el Barça d'handbol comença a planificar la pròxima temporada. El moviment que ja es preveia de fa dies s'ha fet oficial aquest dilluns: el porter Arpad Sterbik deixa el club i per substituir-lo, el Barça recupera Gonzalo Pérez de Vargas, fins ara cedit al Toulouse.

Actualitzat

Encara amb el regust del tercer lloc a la Final Four de Colònia, el Barça d'handbol comença a planificar la pròxima temporada. El moviment, que ja es preveia de fa dies, s'ha fet oficial aquest dilluns: el porter Arpad Sterbik deixa el club i per substituir-lo el Barça recupera Gonzalo Pérez de Vargas, fins ara cedit al Tolosa francès.

Pérez de Vargas, de 23 anys, farà parella a la porteria amb Daniel Saric. Després de dues cessions, primer al Granollers (2011-13) i Tolousa (2013-14), Pérez de Vargas torna al Palau amb més experiència. El contracte fins a l'any 2017 l'assenyala com el porter titular de futur de l'equip blaugrana.

Sterbik, de 34 anys, deixa el Barça després de dues temporades al club, tot i que una lesió al menisc li ha impedit arribar al desenllaç d'aquesta última campanya al millor nivell. El futur del porter serbi pot estar al Vardar Skopje, tot i que encara no ho ha fet oficial.  

Anar al contingut