Barça

Gerard Piqué surt en defensa de Cesc i assegura que el Barça mai no l'ha valorat com es mereix

Gerard Piqué ha sortit aquest dimecres en defensa del seu company i amic Cesc Fàbregas i ha assegurat que el Barça mai no l'ha valorat com es mereix. "Cesc mai ha estat valorat com es mereix. Seria l'estrella de qualsevol equip, una peça fonamental i bàsica, però al Barça li està costant més", ha dit Piqué des de Washington, on està concentrat amb la selecció espanyola preparant el Mundial. En una conversa captada pels micros, al central blaugrana se li ha escapat el desenllaç del cas "Cesc"

Actualitzat

Gerard Piqué ha sortit aquest dimecres en defensa del seu company i amic Cesc Fàbregas i ha assegurat que el Barça mai no l'ha valorat com es mereix. "Cesc mai ha estat valorat com es mereix. Seria l'estrella de qualsevol equip, una peça fonamental i bàsica, però al Barça li està costant més", ha dit Piqué des de Washington, on està concentrat amb la selecció espanyola preparant el Mundial.

"A Cesc l'estimo molt, sé que està passant per una situació difícil, perquè al club no se'l valora com mereix", ha afegit el central, que ha comentat que no sap què farà el d'Arenys aquest estiu. "No hem parlat d'això. Jo espero que continuï, perquè veient les seves estadístiques, és el jugador del centre del camp que més gols ha marcat i més assistències ha donat", ha afegit.

La confessió de Piqué a Del Bosque

Gerard Piqué ha confessat el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, que Cesc Fàbregas abandonarà el Barça a canvi de 33 milions d'euros en una conversa que han captat els micròfons. L'escena captada per les càmeres de Televisió Espanyola ha passat en els instants previs a la roda de premsa que havien de fer des de Washington, on la selecció espanyola es troba concentrada per disputar un amistós contra El Salvador.

"Cal defensar una mica Cesc. M'ha dit que ja està fet. Se'n va ja, 33 milions m'ha dit", va dir Piqué. "No guanyarà per disgustos el president, em cago en la llet. El tornareu boig, el pobret", respon Del Bosque.
   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut