Futbol

Un gol a la pròrroga deixa el Lleida fora del "play off" d'ascens a Segona A

El Lleida no podrà seguir endavant en la lluita per pujar de categoria. En un partit de tornada molt feixuc davant el Leganés, un gol de Montovan en el tercer minut de la pròrroga ha eliminat l'equip català. L'1 a 0 feia bo per a l'equip local l'empat a zero del partit d'anada.

El Lleida no podrà seguir endavant en la lluita per pujar de categoria. En un partit de tornada molt feixuc davant el Leganés, un gol de Montovan en el tercer minut de la pròrroga ha eliminat l'equip català. L'1 a 0 feia bo per a l'equip local l'empat a zero de l'anada.

Esperonat per dos-cents aficionats que s'han desplaçat a l'estadi de Butarque, el Lleida ha fet un partit seriós i ha gaudit de la millor ocasió del temps reglamentari, una rematada al pal de Didac Devesa en el minut 25. Més endavant, Jesús Imaz ha xutat en el refús d'un corner i el tret l'hi ha sortit potent, però desviat. El Lleida no ha pogut aprofitar cap dels quinze córners de què ha disposat.

Tots dos equips han arribat esgotats al temps extra, a causa de la tensió i la calor. Tan aviat com s'han vist al davant en el marcador, els jugadors del Leganés s'han esfondrat físicament, i la pròrroga ha transcorregut entre rampes i d'altres lesions que no han permès continuïtat en el joc per afavorir la remuntada. El Lleida haurà d'esperar un altre any.