Gudjon Sigurdsson, un dels tres nous fitxatges del Barça d'handbol.
Gudjon Sigurdsson, un dels tres nous fitxatges del Barça d'handbol.
Handbol

El Barça presenta Sigurdsson, l'extrem islandès que ocuparà el lloc de Juanín

El Barça d'handbol ha presentat l'última incorporació de l'equip: l'extrem islandès Gudjon Valur Sigurdsson. El jugador, de 34 anys, arriba procedent del Kiel alemany i ha firmat amb el club blaugrana per les dues pròximes temporades. "Venir al Barça és la decisió més important de la meva carrera", ha dit l'islandès, que espera adaptar-se aviat al nou equip per fer oblidar Juanín García.

Actualitzat

El Barça d'handbol ha presentat l'última incorporació de l'equip: l'extrem islandès Gudjon Valur Sigurdsson. El jugador, de 34 anys, arriba procedent del Kiel alemany i ha firmat amb el club blaugrana per les dues pròximes temporades.

Sigurdsson té una dilatada trajectòria. Ha estat dos cops campió de la Bundesliga amb el Kiel. També ha passat pel Copenhaguen danès i l'Akurey islandès, amb els quals es va coronar campió de Lliga. Sigurdsson és un extrem esquerre golejador. En l'últim Europeu, a Dinamarca, va anotar 44 gols, cosa que el va convertir en el segon màxim anotador del torneig.

"Venir al Barça és la decisió més important de la meva carrera", ha dit l'internacional islandès, que vol defugir comparacions amb el jugador a qui ve a substituir, Juanín García. "Sóc diferent a Juanín, que per mí és un dels tres millors extrems esquerres dels últims 20 o 30 anys", ha dit. El gran repte de Sigurdsson amb el Barça és guanyar la Lliga de Campions, ja que ha jugat 4 finals i les ha perdut totes 4. 

Anar al contingut