Kawhi Leonard vs. Miami Heat
Leonard esmaixa davant la impotència dels jugadors dels Heat (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Spurs guanyen a Miami (92-111) i recuperen el factor pista a la final de l'NBA

Els San Antonio Spurs han sorprès els Miami Heat en el tercer partit de la final de l'NBA (92-111) i tornen a avançar-se en el marcador global de la sèrie per 2 victòries a 1. Kawhi Leonard, que ha anotat 29 punts, ha estat l'estrella indiscutible d'un equip texà que, gràcies a un alt percentatge d'encert ha recuperat el factor pista.

Els San Antonio Spurs han sorprès els Miami Heat en el tercer partit de la final de l'NBA (92-111) i tornen a avançar-se en el marcador global de la sèrie per 2 victòries a 1. Kawhi Leonard, que ha anotat 29 punts, ha estat l'estrella indiscutible d'un equip texà que gràcies a un alt percentatge d'encert ha recuperat el factor pista.

Els Spurs han fonamentat el seu triomf en un primer quart estratosfèric (25-41), que els ha permès dur la iniciativa durant tot el partit. Tot i que els Heat han intentat reaccionar en diverses ocasions, no han pogut trencar gairebé en cap moment la barrera dels 10 punts de desavantatge.

Kawhi Leonard, a qui s'havia criticat per la seva escassa aportació en els 2 partits anteriors -18 punts entre tots dos- i la seva incapacitat per frenar LeBron James, ha completat la seva millor actuació en l'aspecte ofensiu amb 29 punts, 18 d'ells en la primera meitat.

En una nit en què els Spurs ha lluït els seus secundaris, també Danny Green, amb 16 punts i 5 pilotes robades en 21 minuts, ha fet una contribució més gran que de costum a l'èxit de l'equip, mentre que les estrelles de l'equip, Tim Duncan (14 punts i 6 rebots) o Tony Parker (15 punts i 4 assistències), també han respost.

De l'altra banda, els Heat no han sabut espolsar-se la pressió dels visitants en una primera meitat per oblidar (50-71), tot i els intents de LeBron James i Dwyane Wade, que han acabat amb 22 punts cadascun. L'últim intent de remuntada dels locals els ha posat 7 punts per sota en l'últim quart, però els Spurs no han tingut cap problema per avortar-lo.