Michael Jordan a la seva època amb els Chicago Bulls.
Michael Jordan a la seva època amb els Chicago Bulls.
Bàsquet

Segons la revista "Forbes", Michael Jordan es converteix en el primer esportista amb mil milions de dòlars

Michael Jordan s'ha convertit en el primer esportista que arriba a acumular la xifra de mil milions de dòlars. Jordan ha passat de ser propietari del 80% de les accions dels Charlotte Hornets al 89,5%, el que equival a 416 milions de dòlars. A aquesta xifra s'han de sumar els 600 milions de fortuna personal.

Actualitzat

Tot i portar més d'una dècada retirat, Michael Jordan s'ha convertit en el primer esportista en arribar a acumular la xifra de mil milions de dòlars. L'exjugador dels Bulls i els Wizards i actual propietari dels Charlotte Hornets, suma així una nova fita a la seva carrera.

Segons la revista "Forbes", la part dels Charlotte Hornets de la que és propietari Jordan, de la qual ha passat de tenir un 80% de les accions a un 89,5%, equival a uns 416 milions de dòlars. Aquest augment del percentatge salarial és el que ha fet arribar a Jordan a la xifra de bilionari, nom amb què designen als Estats Units als qui tenen fortunes que superen els 1.000 milions.

A aquests 416 milions, derivats de les accions a l'equip de Carolina del Nord, s'han de sumar els 600 milions de dòlars que, segons la publicació, el mític "23" acumula en ingressos generats pels contractes durant l'època de jugador, així com els ingressos publicitaris i els diferents contractes de patrocini que encara continua tenint. 

Anar al contingut