Barça

El Barça fitxa el croat Ivan Rakitic del Sevilla a canvi de 18 milions d'euros més 3 en variables

Ivan Rakitic ja és nou jugador del F. C. Barcelona per a les pròximes 5 temporades. El croat és el segon fitxatge dels blaugranes d'aquest estiu després del de Ter Stegen.

Actualitzat

Ivan Rakitic serà jugador del F. C. Barcelona les pròximes 5 temporades. El croat és el segon fitxatge dels blaugranes d'aquest estiu després del de Ter Stegen. El migcampista croat, de 26 anys, que està disputant el Mundial del Brasil amb la seva selecció, vindrà procedent del Sevilla a canvi de 18 milions més 3 de variables en funció dels títols aconseguits en la seva carrera com a blaugrana. A més, el Sevilla aconsegueix la cessió de Denis Suárez, jugador del Barça B. Suárez marxa cedit per 2 anys. El Sevilla hauria de pagar 6 milions per quedar-se'l. Luis Enrique ja té així el substitut de Cesc, traspassat al Chelsea anglès.

El director general del Sevilla, José María Cruz, ja ha afirmat aquesta mateixa tarda que el traspàs del croat era imminent. El directiu ho ha reconegut quan sortia de l'assemblea general extraordinària de l'LFP: "No puc comentar temes interns, però el que s'ha publicat a la premsa s'acosta bastant a la realitat."

Un migcampista amb gran vocació ofensiva

Rakitic va debutar com a professional a la Lliga Suïssa amb el Basilea el 2005 però va explotar futbolísticament en el futbol alemany amb el Schalke 04. Finalment, el gener del 2011 va fitxar pel Sevilla, on destaca només 1 UEFA Europa League, guanyada aquesta temporada a Torí, davant el Benfica de Portugal. Aquesta temporada ha sumat un total de 34 partits en lliga anotant 8 gols.

Com a internacional, Rakitic va debutar en les categories inferiors de la selecció suïssa, però finalment es va decidir per jugar amb la selecció d'on provenien els seus pares. Amb la selecció només ha participat en dues Eurocopes (2008 i 2012) i en el Mundial del 2014.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut