Costa i Torres, companys a la selecció i, d'aquí a poc, al Chelsea. (Foto: Reuters)
Costa i Torres, companys a la selecció i, d'aquí a poc, al Chelsea. (Foto: Reuters)
Futbol

Diego Costa confirma que el seu futur és més a prop del Chelsea que de l'Atlètic de Madrid

Diego Costa, després de la derrota contra Xile, ha dit que "fins ara no n'estava gaire pendent perquè pensava en el Mundial, però està clar que el meu futur és més a prop del Chelsea que de l'Atlètic de Madrid". El davanter espera que el club que entrena José Mourinho pagui al club "colchonero" la seva clàusula de rescissió per fer efectiva l'operació.

Actualitzat

Una vegada que Espanya s'ha quedat sense opcions de revalidar el seu títol de campiona del món, els jugadors comencen a pronunciar-se sobre el seu futur. Diego Costa, després de la derrota contra Xile, ha dit que "fins ara no n'estava gaire pendent perquè pensava en el Mundial, però està clar que el meu futur és més a prop del Chelsea que de l'Atlètic de Madrid". El davanter espera que el club que entrena José Mourinho pagui al club "colchonero" la seva clàusula de rescissió per fer efectiva l'operació.

Costa s'ha mostrat agraït a l'Atlètic, que "ha estat tota la meva vida. He intentat fer-ho el millor possible i, gràcies a ells, he aconseguit un lloc a la selecció i vestir la samarreta d'Espanya. Sempre els estimaré". Ha reconegut, però, que "hi ha coses a la vida que passen i les has d'acceptar". Al Chelsea juga Fernando Torres, company de Costa a la selecció espanyola. D'aquí a poc firmarà per l'equip anglès un altre membre de la "roja", Cesc Fàbregas.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut