L'uruguaià, de moment, està centrat en el Mundial. (Foto: EFE)
Futbol

Luis Suárez és el gran objectiu del Barça per reforçar l'atac

Luis Suárez s'ha convertit en el gran objectiu blaugrana per reforçar la davantera. El Barça ja ha parlat amb el jugador i sap que està interessat a ser blaugrana. Però ara arriba el més difícil: convèncer el Liverpool del seu traspàs. Suárez no té cap clàusula de rescissió acordada en el seu contracte, però sí un acord verbal de facilitar la seva venda si s'interessen per ell clubs com el Barça o el Madrid. El preu, tot i això, seria alt.

Actualitzat

Luis Suárez s'ha convertit en el gran objectiu blaugrana per reforçar la davantera. El Barça ja ha parlat amb el jugador i sap que està interessat a ser blaugrana. Però ara arriba el més difícil: convèncer el Liverpool del seu traspàs. Suárez no té cap clàusula de rescissió acordada en el seu contracte, però sí un acord verbal de facilitar la seva venda si s'interessen per ell clubs com el Barça o el Madrid.

 

En virtut d'això, els anglesos negociarien un preu de venda entorn dels 70 milions d'euros. En la lluita Barça-Madrid, l'equip català té a favor el factor familiar. Luis Suárez visita molt sovint terres catalanes perquè la família de la seva dona viu a Castelldefels, i ell sempre ha mostrat admiració per Barcelona.

Anar al contingut