Futbol

Oriol Alsina anuncia que no seguirà al Llagostera i es dedicarà al Girona en exclusiva

L'arribada de la Unió Esportiva Llagostera a la Lliga Adelante ha precipitat els primers canvis a l'entitat. L'equip no podrà comptar la temporada que ve amb el seu director tècnic Oriol Alsina, que s'ha acomiadat del Llagostera entre llàgrimes. Alsina deixa el club per dedicar-se en exclusiva a la feina de director esportiu al Girona, on el gener passat va firmar un contracte de tres anys i mig.

Actualitzat

L'arribada de la Unió Esportiva Llagostera a la Lliga Adelante ha precipitat els primers canvis a l'entitat. L'equip no podrà comptar la temporada que ve amb el seu director tècnic Oriol Alsina, que s'ha acomiadat del Llagostera entre llàgrimes. Alsina deixa el club per dedicar-se en exclusiva a la feina de director esportiu al Girona, amb qui al gener va firmar un contracte de tres anys i mig.

Alsina, referent en les últimes dues temporades, va canviar el seu rol al club després de sumar l'ascens a la Segona Divisió B. Les funcions d'entrenador han estat compartides amb Lluís Carrillo, i han fet el tàndem que ha ajudat a aconseguir un ascens històric.

La presidenta, Isabel Tarragó, no ha pogut contenir les llàgrimes en la roda de premsa que servia de comiat de l'entrenador Oriol Alsina, el seu marit. Però no han estat les úniques llàgrimes del matí. Encara més emotiu ha estat l'adéu del capità Òscar Álvarez, que als 37 anys ha decidit penjar les botes. Álvarez acompanyarà Alsina al Girona, on continuarà com a director esportiu, ara en exclusiva, després d'haver cobert una etapa històrica al Llagostera. El Girona ja ha anunciat que Òscar Àlvarez serà el nou secretari tècnic del Girona, en substitució de Gerard Escoda que deixa el càrrec.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut