El Flensburg alemany és l'actual campió d'Europa.
El Flensburg alemany és l'actual campió d'Europa.
Handbol

El Barça d'handbol s'enfrontarà amb el Flensburg a la fase de grups de la Lliga de Campions

El Barça d'handbol ja sap quins rivals tindrà en el seu grup de classificació de la pròxima edició de la Lliga de Campions. El sorteig, que s'ha fet aquest divendres a Viena, ha determinat que l'equip blaugrana se les hagi de veure amb el Flensburg alemany, l'actual campió d'Europa. En el grup B hi haurà també el Kolding de Dinamarca, l'Alingsas de Suècia, el Wisla Plock de Polònia i un equip que sortirà de la fase prèvia

Actualitzat

El Barça d'handbol ja sap quins rivals tindrà en el seu grup de classificació de la pròxima edició de la Lliga de Campions. El sorteig, que s'ha fet aquest divendres a Viena, ha determinat que l'equip blaugrana se les hagi de veure amb el pitjor rival possible: el Flensburg alemany, l'actual campió d'Europa.

De tota manera, al passar 4 equips als vuitens de final, l'impacte d'haver d'enfrontar-se al Flensburg en aquesta primera fase queda força minimitzat. En el grup B estaran també el Kolding de Dinamarca, l'Alingsas de Suècia, el Wisla Plock de Polònia, equip que té d'entrenador Manolo Cadenas, i un equip que sortirà de la fase prèvia.

Per la seva banda, l'altre representant de la Lliga ASOBAL, el Naturhouse La Rioja, ha quedat enquadrat al grup A juntament amb el Kiel alemany, el París Saint Germain (França), el Metalurg (Macedònia), el Zagreb (Croàcia) i un equip procedent de la fase prèvia.

Anar al contingut