Alsina i Rebled, conversant al final d'un partit aquesta temporada.
Futbol

Greu crisi institucional al Girona després de la dimissió de cinc membres del consell d'administració

El Girona F. C. està patint una greu crisi institucional que pot afectar la planificació esportiva de cara a la pròxima temporada. Segons ha pogut saber TV3, aquest dilluns, després de la reunió del consell d'administració, han dimitit cinc directius, una decisió que posa en risc el projecte esportiu del club gironí

Actualitzat

El Girona F. C. està patint una greu crisi institucional que pot afectar la planificació esportiva de cara a la pròxima temporada. Segons ha pogut saber TV3, aquest dilluns, després de la reunió del consell d'administració, han dimitit cinc directius --Joan Saguer, Joan Mestres, Ignasi Lleal, Carlos Lugo i Joaquim Boadas de Quintana--, una decisió que posa en risc el projecte esportiu del club gironí.

El president, Francesc Rebled, ha decidit seguir en el càrrec per responsabilitat ja que ara mateix el Girona està immers en un concurs de creditors i vol assegurar-se que el club acaba sortint d'aquesta delicada situació econòmica. Aquest dimarts, a partir de les 12 del migdia, està prevista una roda de premsa per explicar quina és la situació actual. Fa pocs dies, Oriol Alsina havia comunicat la seva continuïtat al capdavant del projecte esportiu del Girona, amb qui té contracte fins al 2017.

Anar al contingut